ZAJAC, BAZANT...

Bažant plnený mandľovou plnkou

Ingrediencie: 1 bažant, 60 g údenej slaniny, 1 dl červeného vína, voda, soľ Plnka: 100 g bieleho chleba, asi 2 dl mlieka, 50 g mandlí, 30 g masla, 1 vajce,mleté čierne korenie, soľ   Postup prípravy: Očisteného a vypitvaného bažanta umyjeme,...

Anjelská divá kačica

  Suroviny na prípravu: 1 divú kačicu mleté čierne korenie rascu 100 g slaniny soľ 2 jablká 3 cibule vodu 1 dl červeného vína brusnice .....Postup...

Kačica divá na smotane a víne

  Môj profil Moji obľúbení Moje recepty Moja kuchárska kniha Moje zážitky Moje diskusie Nastavenia Chladnička Ako používať chladničku? Všetky Video Suroviny Diéty Chody Mäso Národné Rýchle Príprava Sezónne Na...

Zajac na paprike

POTREBNÉ PRÍSADY 1 predná časť zajaca, rastlinný olej, 2 cibule, 1 lyžica mletej červenej papriky, soľ, mleté čierne korenie, voda, 2 lyžice rajčiakového pretlaku, 1 zeleninová paprika, 2 lyžice bieleho jogurtu. POSTUP PRÍPRAVY Očistenú a umytú prednú časť zajaca posekáme na menšie kúsky a...

Prepelica na pytliacky spôsob

Suroviny: 8 prepelíc 200 ml kyslej smotany 120 ml červeného vína 200 g šalotky 3 lyžice brusníc 100 ml olivového oleja 250 ml mäsového vývaru zväzok oregana zväzok medovky 1 lyžica nastrúhanej citrónovej kôry mleté čierne korenie soľ. Postup: Kuchynsky upravené prepelice umyjeme pod tečúcou vodou,...

Bažant po staročesky

 Čo potrebujeme: * 1 bažant * slanina * 100 g rozinek * 100 ml kysané smetany * lžíce cukru * 200 ml tmavého piva * 100 ml brandy * lžíce másla * 2 lžíce vlašských ořechů * sůl     Príprava: Bažanta očistíme, osolíme a protkneme slaninou. Vložíme ho na rozpuštěné...

Zajac dusený na čerstvých hubách

   Čo potrebujeme: 1 zajac, soľ, mleté čierne korenie, rastlinný olej, 1 cibuľa, 200 g čerstvých húb, mletá červená paprika, drvená rasca, voda, 2 mladé cibuľky.     Príprava: Očisteného a umytého zajaca rozporciujeme, osolíme, okoreníme mletým čiernym korením...