ZAJAC, BAZANT...
Bažant plnený mandľovou plnkou
Ingrediencie:
1 bažant, 60 g údenej slaniny, 1 dl červeného vína, voda, soľ
Plnka: 100 g bieleho chleba, asi 2 dl mlieka, 50 g mandlí, 30 g masla, 1 vajce,mleté čierne korenie, soľ
Postup prípravy:
Očisteného a vypitvaného bažanta umyjeme,...
Anjelská divá kačica
Suroviny na prípravu:
1 divú kačicu
mleté čierne korenie
rascu
100 g slaniny
soľ
2 jablká
3 cibule
vodu
1 dl červeného vína
brusnice
.....Postup...
Kačica divá na smotane a víne
Môj profil
Moji obľúbení
Moje recepty
Moja kuchárska kniha
Moje zážitky
Moje diskusie
Nastavenia
Chladnička
Ako používať chladničku?
Všetky
Video
Suroviny
Diéty
Chody
Mäso
Národné
Rýchle
Príprava
Sezónne
Na...
Zajac na paprike
POTREBNÉ PRÍSADY
1 predná časť zajaca, rastlinný olej, 2 cibule, 1 lyžica mletej červenej papriky, soľ, mleté čierne korenie, voda, 2 lyžice rajčiakového pretlaku, 1 zeleninová paprika, 2 lyžice bieleho jogurtu.
POSTUP PRÍPRAVY
Očistenú a umytú prednú časť zajaca posekáme na menšie kúsky a...
Prepelica na pytliacky spôsob
Suroviny:
8 prepelíc
200 ml kyslej smotany
120 ml červeného vína
200 g šalotky
3 lyžice brusníc
100 ml olivového oleja
250 ml mäsového vývaru
zväzok oregana
zväzok medovky
1 lyžica nastrúhanej citrónovej kôry
mleté čierne korenie
soľ.
Postup:
Kuchynsky upravené prepelice umyjeme pod tečúcou vodou,...
Bažant po staročesky
Čo potrebujeme: * 1 bažant * slanina * 100 g rozinek * 100 ml kysané smetany * lžíce cukru * 200 ml tmavého piva * 100 ml brandy * lžíce másla * 2 lžíce vlašských ořechů * sůl
Príprava: Bažanta očistíme, osolíme a protkneme slaninou. Vložíme ho na rozpuštěné...
Zajac dusený na čerstvých hubách
Čo potrebujeme: 1 zajac, soľ, mleté čierne korenie, rastlinný olej, 1 cibuľa, 200 g čerstvých húb, mletá červená paprika, drvená rasca, voda, 2 mladé cibuľky.
Príprava: Očisteného a umytého zajaca rozporciujeme, osolíme, okoreníme mletým čiernym korením...