diviačia zver

Mäso z diviaka na víne

  600 g stehna z diviaka., 60 g údenej slaniny., soľ., 50 g oleja., cibuľu., 150 g koreňovej zeleniny (mrkvu., zeler., petržlen)., 5 – 6 ks celého čierneho korenia., citrón., bobkový list., voda na podlievanie., 60 g hladkej múky., 30 g rajčiakového pretlaku., 100 g zaváraných brusníc.,...

Diviak na tatranský spôsob

1 kg vykosteného stehna z diviaka, 5 dkg údenej slaniny, tuk, koreňová zelenina /mrkva, zeler, petržlen/ 1 stredne veľká cibuľa, lyžica hladkej múky, 2 dl mlieka, 2 dl kyslej smotany, 20 dkg hribikov, trochu masla, ocot, celé nové korenie, citrónová kôra a šťava, soľ, a brusnicový kompot na...