srnčia zver

Srnčie ragú

POTREBNÉ PRÍSADY srnčie pliecko,olej,cibuľa, koreňová zelenina,soľ, 3 zrnká čierne korenie, 3 zrnká nové korenie, 1 bobkový list, 1 L cukru,2 dl červené víno,2 L šípkový lekvár (slivkový) POSTUP PRÍPRAVY Deň pred varením pliecko pokrájam na kocky (slížiky, medailónky). Nakorením (na divinu alebo...

Srnčie mäso na postojniansky spôsob

Suroviny: 800 g srnčieho stehna 100 g slaniny 100 ml kyslej smotany 200 ml bieleho vína 100 ml červeného vína 150 g paradajok 2 cibule 4 strúčiky cesnaku 100 ml oleja 1 čajová lyžička mletej červenej papriky 2 šalviové listy majorán muškátový orech 1 byľ rozmarínu 2 klinčeky mleté čierne...

Srnčí chrbát na oravský spôsob

  Čo potrebujeme: 1,5 špikovaného srnčieho chrbta, 4 lyžice oleja,1 lyžička celého čierneho korenia, 2 bobule borievky, 2 cibule, ¼ l červeného vína, 2 lyžičky soli, 150 g kyslej smotany, 4 hrušky (500 g), 1/8 l jablkovej šťavy, 1 lyžica cukru, 8 lyžičiek ríbezľového...