jelenie zver

Divina s rumom

  Suroviny na prípravu: 600 g mäsa z diviny, 6 sterilizovaných uhoriek, 1 kapiu, 1 cibuľu, 1 malú konzervu sterilizovaného hrášku, 3 lyžice kečupu, 2 lyžice worcestrovej omáčky, 1 lyžičku soli, 1 lyžičku mletého čierneho korenia, 1 dl rumu, čili, olej. .....Postup...

Pieseň divočiny

Suroviny: Jelenie stehno červené víno bylinková zmes olej divoké korenie mleté čierne korenie soľ. Bylinkové maslo: Maslo šampiňóny uhorky kapia petržlenová vňať tymian soľ. Postup: Z odležaného jelenieho stehna nakrájame pravidelné rezne, zľahka ich naklepeme, po okrajoch narežme, posypeme...

Sviatocný jelení plátok

 Názov: Sviatočný jelení plátok     Kategória: Jelenia zver     Čo potrebujeme: 600g jelenieho stehna 1dcl červeného vína 150 g šampionov 30 g hladkej múky 40 g masla olej 1 cibuľa ,horčica ,bobkový...

Jágerek

  Čo potrebujeme: srdce, ladvinky, pečienka zo srnca alebo z inej diviny, 5 veľkých cibúľ , bobkový list, čierne mleté korenie, červenú papriku, masť a soľ.     Príprava: Na masti usmažíme do zlatova cibuľu s bobkovým listom . Pridáme na pásiky nakrájané srdce a...