jelenie zver
Divina s rumom
Suroviny na prípravu:
600 g mäsa z diviny, 6 sterilizovaných uhoriek, 1 kapiu, 1 cibuľu, 1 malú konzervu sterilizovaného hrášku, 3 lyžice kečupu, 2 lyžice worcestrovej omáčky, 1 lyžičku soli, 1 lyžičku mletého čierneho korenia, 1 dl rumu, čili, olej.
.....Postup...
Pieseň divočiny
Suroviny:
Jelenie stehno
červené víno
bylinková zmes
olej
divoké korenie
mleté čierne korenie
soľ. Bylinkové maslo: Maslo
šampiňóny
uhorky
kapia
petržlenová vňať
tymian
soľ.
Postup:
Z odležaného jelenieho stehna nakrájame pravidelné rezne, zľahka ich naklepeme, po okrajoch narežme, posypeme...
Sviatocný jelení plátok
Názov: Sviatočný jelení plátok
Kategória: Jelenia zver
Čo potrebujeme: 600g jelenieho stehna 1dcl červeného vína 150 g šampionov 30 g hladkej múky 40 g masla olej 1 cibuľa ,horčica ,bobkový...
Jágerek
Čo potrebujeme: srdce, ladvinky, pečienka zo srnca alebo z inej diviny, 5 veľkých cibúľ , bobkový list, čierne mleté korenie, červenú papriku, masť a soľ.
Príprava: Na masti usmažíme do zlatova cibuľu s bobkovým listom . Pridáme na pásiky nakrájané srdce a...